AFFÄRSENHET

Battery Systems

Affärsenheten har egna varumärken och skräddarsydda batterilösningar med produktionsanläggningar i Europa och Asien. Produktionen består av batteripaket och energilagringslösningar. Vi har teknikutvecklingscenter med lång erfarenhet av att utveckla avancerade batterilösningar med tillhörande elektronik. Vår testteknik och validering av komponenter säkerställer vår förmåga att leverera högkvalitativa batterisystem.

Eldrift kommer att ersätta förbränningsmotorn och därmed minska utsläpp, och reducera buller från bland annat jordbruk, gruvdrift samt bygg- och anläggning. Maskiner och apparater kommer vara uppkopplade, och fjärrstyrda. Vår expertis inom kraft, kommunikation och elektronik tillgodoser detta behov.

Som komplement representerar affärsenheten ledande globala varumärken inom området. Vi är en högkvalitativ one-stop-shop för kunder inom specialfordon, säkerhet & övervakning, telekom och medicinteknik. Vi säljer till återförsäljare, OEM-tillverkare och slutkunder. Vi erbjuder enskilda battericeller och kompletta batterisystem med elektromekanik och stöttar våra kunder med förändringskraft för att möjliggöra en smart, säker och hållbar framtid.

”Power of change!”

Kontaktperson

Affärsenhetschef Battery Systems

Peter Andersson
+358 405 437 099
peter.andersson@addtech.com

Våra bolag
Affärsområden
Affärsenheter
Land