AFFÄRSENHET

Connectivity Solutions

Affärsenheten tillhandahåller skräddarsydda lösningar för HVAC, lågspänningsprodukter samt komponenter och system för rörlig kraft- och signalöverföring. Inom Connectivity Solutions erbjuder vi ett brett utbud av produkter inom produktion och testning av elektronik. Connectivity Solutions är en viktig länk mellan affärsenheterna Battery Systems och Power & Mobility.

Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och erbjuder både egna produkter och ledande globala varumärken. Mervärdet för kunden är nyckeln till vår framgång. Våra marknadssegment inkluderar autonoma lösningar, förnyelsebar energi, specialfordon, kranar, gruvutrustning, hissar, säkerhet & övervakning, elektronikproduktion samt utbyggnaden av 5G och framtida nätverkslösningar. Vi finns i Europa och Asien med en internationell kundbas.

Våra smarta, säkra och uppkopplade lösningar skapar en produktiv och hälsosam arbetsmiljö. Vårt erbjudande omfattar avancerade HMI-lösningar, roterande och linjär överföring för kraft och signal, roterande och linjära sensorlösningar samt konstruktion av kompletta apparatskåp.

”Power with control!”

Kontaktperson

Affärsenhetschef Connectivity Solutions

Joseph Kan
+46 70 760 26 28
joseph.kan@addtech.com

Våra bolag
Affärsområden
Affärsenheter
Land